FN05622: CUINA DE LA VEGA BAIXA: GUISATS TRADICIONALS
De 25/10/2022 al 26/10/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 07/07/2022 a 20/10/2022
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 09:30 a 13:30 h.
Duració8 horas
DocentsRODRIGUEZ SANCHEZ, LUIS ALBERTO
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPersonal de restauració, preferentment ocupats/des del sector turístic i hostaler.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusPosar en valor la gastronomia com a recurs turístic. Identificar l'oferta gastronòmica de la nostra autonomia i la comarca Vega Baixa. Mostrar la rica tradició i varietat dels productes amb què s'elaboren les singulars viandes de la Regió de Múrcia i la Vega Baixa
Continguts- Elaboració de guisats de la Vega Baixa. Cucurrones, olla viuda.
- Guisats mariners.
- Elaboracions amb la flor d'hivern "la alcachofa"
- Elaboracions dels arrossos de la comarca, d'horta i mariners. Arrossos amb conill i caragols i mandonguilles, calder encebollat, calder, arròs i polp, arròs amb aladrocs.
- Olla amb pilota, la seua història i elaboracions segons municipis i els diversos farciments.
- L'arròs amb crosta, recepta originària, la seua evolució i recepta actual
- L'abadejo menejat.
- Truites vagas..
- Postres diverses tradicionals i les seues noves versions en la restauració
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA