Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN06124: ELABORACIONS AMB PASTA FRESCA ITALIANA

De 30/09/2024 al 02/10/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 27/09/2024
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9:00 a 14:00 h.
Duració15 horas
DocentsPRADOS GARCÍA, FRANCISCO JAVIER
Contactecdt_benidorm@turismecv.es965594936Necessites saber més?
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones en situació legal de desocupació i a treballadors en actiu y/o fixos discontinus del sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusDesenvolupar habilitats en l'elaboració de l'àmplia varietat de pastes fresques i seques amb tècniques de la cuina italiana. Aprendre les tècniques de preparació de la pasta fresca com són: pastat, estiratge, talle i assecat. Així com també l'elaboració dels plats que poden crear amb ella.
ContingutsPasta fresca Pasta fresca farcida Manipulació i composició. Tipus de farina, per a què serveixen i composició de la massa Tècniques d'estiratge i ensenyament del mètode manual i del mètode a màquina Tècniques de tallat per a donar forma a la massa segons la seua grandària a les diferents varietats de pasta (Tortellone, Ravioli, Nyoqui, etc..)
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos