FN07624: ARROSSOS ESPECIALS
De 14/10/2024 al 29/10/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 11/10/2024
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horarilunes y martes de 09:30 a 13:30 h.
Duració24 horas
DocentsDE PAZ REGIDOR, JUAN JOSE
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPersonal de cuina/rebosteria: Caps de cuina, cuiners, rebosters, caps de partida, ajudants, preferentment ocupats/des del sector turístic i hostaler.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusAnàlisi de tècniques i processos per a l'elaboració d'arrossos, capacitant a els assistents per a l'elecció de l'arròs i el producte més adequat en cada ocasió.
Continguts- Coneixement dels diferents arrossos, propietats i particularitats a l'hora de l'elaboració de arrossos melosos, caldosos i secs tradicionals o especials.
- Elaboració arrossos express en el xou coocking
- Elaboració de guisats base per a desenvolupament amb arrossos de tipus melós o caldós.
- L'arròs com a element nutritiu saludable
- Elaboració de picades i emulsionants i tops
- Elaboració dels arrossos proposats, punts de cocció i presentacions.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA