FN07724: SOPES I CREMES
De 21/10/2024 al 22/10/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 18/10/2024
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 15:30 a 19:30 h.
Duració8 horas
DocentsDE PAZ REGIDOR, JUAN JOSE
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPersonal de cuina/rebosteria: Caps de cuina, cuiners, rebosters, caps de partida, ajudants, preferentment ocupats/des del sector turístic i hostaler.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusClassificar les diferents cremes i sopes que s'elaboren en les cuines, atenent factors diferenciadors en fons, elements de lligam i sofregits
Continguts- Coneixement dels diferents productes, propietats i particularitats a l'hora de l'elaboració de cremes i sopes tradicionals o especials
- Elaboració de sopes i cremes ràpides
- Tradició i innovació.
- Cremes i sopes lliures de al·lergògens
- Elaboració de picades i topings
- Presentació de les elaboracions.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA