FN07824: PLATS DE CULLERA
De 28/10/2024 al 29/10/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 25/10/2024
Cuina/Rebosteria
CDT BENIDORM
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 15:30 a 19:30 h.
Duració8 horas
DocentsDE PAZ REGIDOR, JUAN JOSE
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPersonal de cuina/rebosteria: Caps de cuina, cuiners, rebosters, caps de partida, ajudants, preferentment ocupats/des del sector turístic i hostaler.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusDiferenciar clarament les tècniques i processos per a l'elaboració de plats calents denominats de cullera, així com el coneixement i tractament dels productes més adequats per a la seua elaboració.
Continguts- Coneixement dels diferents productes i els seus i les seues propietats i peculiaritats a l'hora de ser emprats en l'elaboració de potatges guisats, sopes, cremes, arrossos melosos i caldosos.
- Elaboració de plats de cullera (carns, ocells, peixos, mariscos, verdures i llegums i pasta)
- Tradició i innovació.
- Elecció dels recipients d'elaboració (acer inox, ferro colat, fang, olla a pressió)
- Elaboració de picades i emulsions.
- Presentació de les elaboracions.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

