CP00124: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)
De 26/04/2024 al 29/07/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 15/04/2024
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09:00 a 15:00 h.
Duració350 horas
DocentsCATENA SAPENA, SARAY ARRANZ BLANCO, GREGORIO
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aProfessionals del sector d'hostaleria i turisme preferentment en situació de desocupació.
RequisitsTindre d'acord amb la normativa d'aplicació, els coneixements formatius o professionals suficients que permeten cursar amb aprofitament la formació i superar la prova de selecció.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(D'acord amb l'RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0108: Operacions bàsiques de cuina):
MF0255_1: Aprovisionament, preelaboración i conservació de productes culinaris (120 h.)
MF0256_1: Elaboració culinària bàsica (150 h.)
MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h)
Informació adicionalProves Selecció: Dimecres, 17 d'abril de 2024 a les 10.00 h. en CdT Dénia.
Dates: Del 26 d'abril al 29 de juliol de 2024.
Duració: 350 h. totals.
Horari: De 09.00 a 15.00 h. De dilluns a divendres.