CP00125: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)
De 05/09/2025 al 27/11/2025
Obert
Termini d'inscripció de 11/07/2025 a 02/09/2025
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 09:00 a 15:00 h. De lunes a viernes. (7 horas/día)
Duració350 horas
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aProfessionals del sector d'hostaleria i turisme preferentment en situació de desocupació.
RequisitsTindre d'acord amb la normativa d'aplicació, els coneixements formatius o professionals suficients que permeten cursar amb aprofitament la formació i superar la prova de selecció.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(D'acord amb l'RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina, i RD 659/2023 de nova ordenació del Sistema de Formació Professional):
MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació de productes culinaris (*156h.).
MF0256_1: Elaboració culinària bàsica (*194h.).
Cada mòdul inclou un percentatge de Pràctiques en Empreses (70 h. total)
Informació adicionalProves Selecció: Dimecres, 3 de setembre de 2025 a les 10.00 h. en CdT Dénia.
Dates: Del 5 de setembre al 27 de novembre de 2025.
Duració: 350 h. totals.
Horari: De 09.00 a 15.00 h. De dilluns a divendres. (6 hores/dia)