CP00325: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)
De 24/04/2025 al 18/07/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 17/03/2025 a 14/04/2025
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09:00 a 15:00 h.
Duració350 horas
DocentsMONROY ESQUEMBRE, MARTA ARRANZ BLANCO, GREGORIO
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aProfessionals del sector d'hostaleria i turisme preferentment en situació de desocupació.
RequisitsTindre d'acord amb la normativa d'aplicació, els coneixements formatius o professionals suficients que permeten cursar amb aprofitament la formació i superar la prova de selecció.
Tindre habilitats suficients de comunicació en castellà
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(D'acord amb l'RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0108: Operacions bàsiques de cuina):
MF0255_1: Aprovisionament, preelaboración i conservació de productes culinaris (156 h.)
MF0256_1: Elaboració culinària bàsica (194 h.)
Pràctiques professionals No Laborals integrades en els diferents mòduls.
Informació adicionalProves Selecció: Dilluns, 14 d'abril de 2025 a les 10.00 h. en *CdT Dénia.
Dates: Del 24 d'abril al 18 de juliol de 2025. (24 de juny festiu)
Duració: 350 h. totals.
Horari: De 09.00 a 15.00 h. De dilluns a divendres.