CP00422: CUINA (HOTR0408)
De 18/10/2022 al 31/05/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 22/06/2022 a 07/10/2022
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09:00 a 15:00 h.
Duració810 horas
DocentsLAZA GARCIA DE VICUÑA, PABLO LAZA GARCIA DE VICUÑA, PABLO LATORRE ARIAS, JUAN JOSE LATORRE ARIAS, JUAN JOSE
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
RequisitsESO, certificat de professionalitat de nivell 2 / 1 o tindre, d'acord amb normativa d'aplicació, els coneixements formatius o professionals suficients que permeten cursar amb aprofitament la formació i superar la prova de selecció.
ObjectiusDesenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentaria.
Continguts(D'acord amb l'RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat , HOTR0408: Cuina):
MF0259_2: Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (70h.).
MF0711_2: Seguretat i higiene i protecció ambiental (60h)
MF0260_2: preelaboració i conservació d'aliments (190h.)
MF0261_2: Tècniques culinàries (240h.)
MF0262_2: Productes culinaris (170h.)
MP0017: Pràctiques professionals no laborals (80h)
Informació adicionalProves Selecció: Dimarts, 27 de setembre de 2022 a les 10.00 h. en CdT Dénia.
Dates: Del 18 d'octubre de 2022 al 31 de maig de 2023.
Duració: 810 h. totals.
Horari: De 09.00 a 15.00 h. De dilluns a divendres.