CP00424: OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR (HOTR0208)
De 13/05/2024 al 26/07/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 10/05/2024
Servei/Sala
CDT DENIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09:00 a 15:00 h. De lunes a viernes.
Duració290 horas
DocentsHINOJAR GIL, DAVID LOPEZ BALLESTER, FRANCISCO JAVIER GUIRAU, VICTORIA
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
RequisitsTindre d'acord amb la normativa d'aplicació, els coneixements formatius o professionals suficients que permeten cursar amb aprofitament la formació i superar la prova de selecció.
ObjectiusPreelaborar, elaborar i presentar elaboracions senzilles de pastisseria i assistir, seguint instruccions, en la preparació d'unes altres mes complexes, realitzant operacions bàsiques d'aprovisionament intern i aplicant tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(D'acord amb l'RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0208: Operacions bàsiques de restaurant i bar)
MF0257_1: Servei bàsic de restaurant-bar (120 h.)
MF0258_1: Aprovisionament, begudes i menjars ràpids (90 h.)
MP0015: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h.)
Informació adicionalProves Selecció: Dilluns, 6 de maig de 2024 a les 10.00 h. en CdT Dénia.
Dates: Del 13 de maig al 26 de juliol de 2024.
Duració: 290 h. totals.
Horari: De 09.00 a 15.00 h. De dilluns a divendres.