CP00524: CUINA (HOTR0408)
De 16/12/2024 al 11/07/2025
Obert
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 09:00/10:00 a 15:00/16:00 h.
Duració810 horas
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
RequisitsESO, certificat de professionalitat de nivell 2 / 1 o tindre, d'acord amb normativa d'aplicació, els coneixements formatius o professionals suficients que permeten cursar amb aprofitament la formació i superar la prova de selecció.
ObjectiusDesenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentaria.
Continguts(D'acord amb l'RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat , HOTR0408: Cuina):
MF0259_2: Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (70h.).
MF0711_2: Seguretat i higiene i protecció ambiental (60h)
MF0260_2: preelaboració i conservació d'aliments (190h.)
MF0261_2: Tècniques culinàries (240h.)
MF0262_2: Productes culinaris (170h.)
MP0017: Pràctiques professionals no laborals (80h)
Informació adicionalProves Selecció: Dimarts, 1 d¿octubre de 2024 a les 10.00 h. en CdT Dénia.
Dates: Del 7 d'octubre de 2024 al 20 de maig de 2025.
Duració: 810 h. totals. (2023: 306 h., 2024: 504 h.)
Horari: De 09.00/10:00 a 15.00/16:00 h. De dilluns a divendres.