CP00724: SERVEIS DE RESTAURANT (HOTR0608)
De 16/12/2024 al 30/05/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 24/07/2024 a 15/12/2024
Servei/Sala
CDT DENIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09:00/10:00 a 15:00/16:00 h.
Duració580 horas
DocentsPUIG COSTA, ELODIA FERNANDEZ MAYEN, ISABEL MARIA ARRANZ BLANCO, GREGORIO ARRANZ BLANCO, GREGORIO
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
RequisitsESO, certificat de professionalitat de nivell 2 / 1 o tindre, d'acord amb normativa d'aplicació, els coneixements formatius o professionals suficients que permeten cursar amb aprofitament la formació i superar la prova de selecció.
ObjectiusDesenvolupar i muntar tot tipus de serveis d'aliments i begudes en restaurant i preparar elaboracions culinàries a la vista del comensal, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, acollint i atés el client, utilitzant en cas necessari, la llengua anglesa, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
Continguts(D'acord amb el RD 1256/2009 de 24 de juliol, del certificat de professionalitat HOTR0608: Serveis de Restaurant):
MF1052_2: Servei en restaurant. (130 h.)
MF1048_2: Servei de vins (90h.)
MF1053_2: Elaboració i acabat de plats a la vista del
client. (50 h.)
MF1054_2: Serveis especials en restauració. (80 h.)
MF0711_2: Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria (60 h.)
MF1051_2: Inglés professional per a serveis de restauració (90h.)
MP0061: Mòdul de pràctiques professionals no laborals de servei de restaurant (80h.)
Informació adicionalProves Selecció: Dijous, 3 d'octubre de 2024 a les 09:00 h. en CdT Dénia.
Dates: Del 14 d'octubre de 2024 al 14 de març de 2025
Duració: 580 h. totals. (2023: 276 h., 2024: 304 h.)
Horari: De 09.00/10:00 a 15.00/16:00 h. De dilluns a divendres.