FN00624: CUINERS/ES DE LA MARINA ALTA: OCTAVIO MORENO. RESTAURANT OCTAVIOS. DÉNIA (ALACANT)
De 11/03/2024 al 12/03/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 07/03/2024
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 10:00 a 14:00 h. Lunes y martes.
Duració8 horas
DocentsMORENO MORENO, OCTAVIO
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Cuina.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusCompartir amb els/les assistents els coneixements i les tècniques d'aquesta destacada i jove nova generació de xefs, donant a conéixer els més rellevants plats i receptes de la seua cuina amb productes locals.
ContingutsIntroducció teòrica sobre ingredients, tècniques i altres conceptes a tindre en compte per a l'elaboració de les receptes.
Elaboració pràctica demostrativa per part del formador d'una interessant varietat de receptes.
Informació adicionalDates: 11 i 12 de març de 2024. Dilluns i dimarts.
Duració: 8 h.
Horari: De 10.00 a 14.00 h. Dilluns i dimarts.