FN00723: CUINERS/ES DE LA MARINA ALTA: ALBERTO FERRUZ. RESTAURANT BONAMB. XÀBIA/XÀBIA (ALACANT)
De 17/04/2023 al 18/04/2023
Obert
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 16:00 a 20:00 h
Duració8 horas
DocentsFERRUZ MORALEDA, ALBERTO
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Cuina.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusCompartir amb els/les assistents els coneixements i les tècniques d'aquest destacat xef, donant a conéixer els més rellevants plats i receptes de la seua cuina que fusiona tradició, tècnica i innovació, utilitzant la millor matèria primera.
ContingutsIntroducció teòrica sobre ingredients, tècniques i altres conceptes a tindre en compte per a l'elaboració de les receptes.
Elaboració pràctica demostrativa per part del formador d'una interessant varietat de receptes.
Informació adicionalDates: 17 i 18 d'abril de 2023. Dilluns i dimarts.
Duració: 8 h.
Horari: De 16.00 a 20.00 h. Dilluns i dimarts.