FN00725: EL BACALLÀ (CONEIXEMENT I PRODUCTE)
De 24/03/2025 al 24/03/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 17/02/2025 a 21/03/2025
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari De 10:00 a 14:00 y de 16:00 a 20:00h. Lunes
Duració8 horas
DocentsMARQUIEGUI OLÍAS, CÉSAR
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es, Forners/es, Rebosters/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler preferentment ocupats/des.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Servici hostaler.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusConéixer del millor, este enigmàtic producte tan present en les nostres cuines. Des del reconeixement de qualitats, especejaments i elaboracions tradicionals i més avantguardistes d'este peix portat d'altres mars.
ContingutsIntroducció teòrica prèvia a l'elaboració de receptes.
Elaboració pràctica demostrativa per part del formador d'una variada gamma de receptes.
Informació adicionalDates: Dillunes 24 de març de 2025.
Duració: 8 h.
Horari: De 10:00 a 14:00 i de 16.00 a 20.00 h.