FN01024: REBOSTERIA JAPONESA
De 25/03/2024 al 26/03/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 11/03/2024
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16:00 a 20:00 h.
Duració8 horas
DocentsRODRÍGUEZ CORTÉS, MARÍA GEMMA
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es, Forners/es, Rebosters/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler preferentment ocupats/des.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Servici hostaler.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusDonar a conéixer les tècniques d'elaboració de dolços japonesos tradicionals, també dits `wagashi`, així com explorar algunes de les variacions incloent el mochi tradicional amb diferents farciments, el daifuku mochi amb fruita fresca, el yokan (postres veganes i sense glútens a base de fesols i agar) i l'artístic nerikiri amb fines decoracions, d'acord amb les estacions.
ContingutsIntroducció teòrica sobre conceptes i tècniques a tindre en compte per a l'elaboració d'una mostra representativa de la rebosteria japonesa:
Wagashi.
Mochi tradicional amb diferents farciments.
Daifuku mochi amb fruita fresca.
Yokan (postres veganes i sense glútens a base de fesols i agar)
Nerikiri amb fines decoracions.
Informació adicionalDates: 25 i 26 de març de 2024. Dilluns i dimarts.
Duració: 8 h.
Horari: De 16.00 a 20.00 h. Dilluns i dimarts.