FN01125: CUINA DE VERDURES I FRUITES (COM A PROTAGONISTA DEL PLAT)
De 19/05/2025 al 20/05/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 17/02/2025 a 16/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16:00 a 20:00 h. lunes y martes
Duració8 horas
DocentsARRANZ BLANCO, GREGORIO
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es, Forners/es, Rebosters/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler preferentment ocupats/des.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Servici hostaler.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusGaudir juntament amb els/les assistents els coneixements i les tècniques aplicades al món vegetal donant-li el valor al producte i la seua aplicació en cuina tant salada com dolç.
ContingutsReceptes basades en la cuina vegana/vegetariana *dandole importància principalment a les verdures i les fruites com a ingredient principal.
Informació adicionalDates: 19 i 20 de maig de 2025. Dilluns i dimarts.
Duració: 8 h.
Horari: De 16.00 a 20.00 h.