FN01224: PASTISSERIA DE VITRINA PER A RESTAURANTS
De 03/06/2024 al 04/06/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 28/05/2024
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 10:00 a 14:00 h. Lunes y martes.
Duració8 horas
DocentsPADILLA TORRES, JUAN JOSE
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aRebosters/es, Forners/es, Caps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler, preferentment ocupats/as.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Cuina.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusAprendre les tècniques fonamentals d'aquesta mena de rebosteria per a crear les teues pròpies postres de vitrina, oferint una interessant mostra de postres de format individual, especialment estables, que es mantenen en òptimes condicions durant diversos dies.
ContingutsIntroducció teòrica sobre les millors tècniques, ingredients i altres conceptes a tindre en compte per a l'elaboració d'aquesta mena de rebosteria,presentada en porcions individuals i amb una estètica molt cuidada.
Elaboració pràctica demostrativa per part del formador d'una interessant varietat de receptes de postres de vitrina, mostrant com poder variar les receptes i portar les teues pròpies idees a la realitat, diferents sistemes de muntatge, centres i acabats, com polvoritzats, granulats i setinats amb diferents bases, a més de decoracions amb xocolate, formulació de *mousses i aplicació de gelificants i cruixents.
Informació adicionalDates: 3 i 4 de juny de 2024. Dilluns i dimarts.
Duració: 8 h.
Horari: De 10.00 a 14.00 h. Dilluns i dimarts.