FN01425: PETIT FOURS - MIGNARDISES PER A RESTAURANTS
De 26/05/2025 al 27/05/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 17/02/2025 a 23/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16:00 a 20:00 h.
Duració8 horas
DocentsCATENA SAPENA, SARAY
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es, Forners/es, Rebosters/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler preferentment ocupats/des.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Servici hostaler.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusDonar a conéixer tècniques, elaboracions clàssiques i modernes per a estes preuades elaboracions al final d'un menjar i com a acompanyament de la sobretaula d'un restaurant. Pastes seques,
bombons, tòfones, confitats, etc.
ContingutsIntroducció teòrica sobre conceptes a tindre en compte i tècniques innovadores d'elaboració d'una variada gamma de petits fours (diferents tipus de galetes tradicionals de la pastisseria francesa):
Sablés viennois (galeta sablé de mantega)
Langues de xat (llengües de gat)
Abricotines.
Carquinyolis.
Linzer cookies, etc.
Informació adicionalDates: 26 i 27 de maig de 2025. Dilluns i dimarts.
Duració: 8 h.
Horari: De 16.00 a 20.00 h. Dilluns i dimarts.