FN01523: PERFECCIONAMENT D'ENOLOGIA I SOMMELIERIA
De 30/01/2023 al 29/05/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 18/12/2022 a 26/01/2023
Servei/Sala
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 10:00 a 13:00 h. Lunes y miércoles
Duració100 horas
DocentsGARCÍA ALBELDA, ENRIQUE VICENTE
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Servei *hostele
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusPreparar, reciclar i perfeccionar a els/les assistents per a treballar en el sector turístic i hostaler com a sommelier, tenint especials coneixements des de la producció vinícola fins al tast del producte final i el servei de vins i altres begudes en el restaurant
ContingutsEl vi
La viticultura
Varietats de raïm i certificacions
Elaboració del vi
El mètode del sommelier: El tast
El consell del sommelier: El maridatge gastronòmic
La funció del sommelier: El servei i protocol del vi
La figura del sommelier
Cellers
Informació adicionalDates: Del 30 de gener al 29 de maig de 2023. Dilluns i dimecres
Duració: 100 h. Dilluns i dimecres.
Horari: De 10.00 a 13.00 h. Dilluns i dimecres.