FN01524: TAST DE VINS DE LA COMUNITAT VALENCIANA
De 08/04/2024 al 08/04/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 04/03/2024
Servei/Sala
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16:00 a 20:00 h. Lunes.
Duració4 horas
DocentsPIZARRO GARCIA, EVA
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Sala, Cambrers/as, Sommeliers, Caps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler preferentment ocupats/des.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Servici hostaler.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusOferir un repàs de les varietats de vinya que es cultiven tradicionalment en les terres de la Comunitat Valenciana, les seues D.O. i els vins que s'elaboren amb elles.
Recórrer breument les diferents comarques vitivinícoles del territori per a conéixer les varietats de raïm
Catar una selecció de vins fets amb les varietats esmentades i descobrir les seues característiques organolèptiques.
Reconéixer part de la gran diversitat de vinyes i vins valencians.
ContingutsComarques vitivinícoles i varietats de raïm de la Comunitat Valenciana.
Varietats de vinyes i vins que es cultiven a la Comunitat Valenciana.
Varietats de raïm de la CV (Tempranillo, Monastrell, Garnacha Negra, Boval, Macabeu, Moscatell, Merseguera, etc.)
Denominacions d'Origen de la Comunitat Valenciana.
Tast de vins més representatius de les diferents D.O. de la Comunitat Valenciana:
Protocol de tast.
Fases del tast: olfactòria, gustativa i tàctil.
Sessió de tast: Les característiques sensorials del tast. Sabor, aroma, textura, color.
Vocabulari bàsic.
Atributs negatius, atributs positius.
Informació adicionalDates: 8 d'abril 2024. Dilluns.
Duració: 4 h.
Horari: De 16.00 a 20.00 h. Dilluns.