FN01925: COM SER UN RESTAURANT MÉS SOSTENIBLE I SUSTENTABLE PER MARIA DIEGO
De 05/05/2025 al 06/05/2025
Obert
Termini d'inscripció de 17/02/2025 a 02/05/2025
Gestió
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 16:00-20:00 h. lunes y martes
Duració8 horas
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aPropietaris/ies, Directors/es, Gerents, Comandaments Intermedis, Personal base i Professionals del sector turístic i hostaler, preferentment ocupats/as.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements tecnològics bàsics.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusDesenrotllar una millor implicació en la sostenibilitat en les nostres empreses. Donarem a conéixer les claus que utilitza la guia sustentable de la mà de la seua directora i una col·laboradora de la mateixa guia. Tractant de revelar com un restaurant pot ser rendible i sostenible amb el seu entorn. Creant sinergies entre els assistents.
ContingutsPendent
Informació adicionalDates:05 i 06 de maig de 2025. Dilluns i Dimarts.
Duració: 8 h.
Horari: De 16.00 a 20.00 h.