Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN02825: APERITIUS I ENTRANTS DESTACATS DE LA CUINA NACIONAL I INTERNACIONAL. PER CARLES GARCÍA I GONZALO MAR

De 23/09/2025 al 24/09/2025
Obert
Termini d'inscripció de 11/07/2025 a 22/09/2025
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 09:30 a 13:30 h. Martes y miércoles
Duració8 horas
Contactecdt_denia@turismecv.es966428450Necessites saber més?
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Compartir aquest curs
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es, Forners/es, Rebosters/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler preferentment ocupats/des.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat. Tindre coneixements bàsics de Servici hostaler. Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusPresentar una proposta gastronòmica amb molt de sabor, descobrint bocades típiques de diferents racons del planeta, de la mà d'aquests destacats cuiners, amb versions originals, atractives i molt saboroses.
ContingutsBreu introducció teòrica sobre tècniques culinàries, els ingredients i les receptes a realitzar: Elaboració pràctica demostrativa per part dels formadors d'una variada gamma de receptes: Calamar cremós a la romana. Croqueta de crispetes gelada. Bombó Ferrero de foiegras micuit. Focaccia tradicional. Nyoquis Braves italianes.
Informació adicionalDates: 23 i 24 de setembre de 2025. Dimarts i dimecres. Duració: 8 h. Horari: De 09.30 a 13.30 h.

Pròxims cursos