FN04024: OLLES, OLLES I GUISATS DE LA MARINA ALTA
De 02/12/2024 al 03/12/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 01/12/2024
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16:00 a 20:00 h. Lunes y martes.
Duració8 horas
DocentsPASTOR FORNÉS, RAÚL
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es, Forners/es, Rebosters/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler preferentment ocupats/des.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Servici hostaler.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusEls Guisats i Olles formen part del nostre ADN alimentari i per eixe motiu no hem de permetre que desapareguen del nostre receptari, per la qual cosa compartir estes receptes amb els participants al curs és la manera de mantindre les vives conservant i transmetent esta cultura donant-li veu i cullera a la nostra cuina més tradicional.
ContingutsIntroducció teòrica prèvia a l'elaboració de receptes.
Elaboració pràctica demostrativa per part del formador d'una variada gamma de receptes.
Informació adicionalDates: 2 i 3 de diciembre de 2024. Dilluns i dimarts.
Duració: 8 h.
Horari: De 16.00 a 20.00 h. Dilluns i dimarts.