FN04124: PANS ARTESANALS DE MASSA MARE
De 21/10/2024 al 22/10/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 05/10/2024
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16:00 a 20:00 h.
Duració8 horas
DocentsBUJ FUSTER, RAMIRO
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es, Forners/es, Rebosters/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler preferentment ocupats/des.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Servici hostaler.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusPerquè un bon pa és molt més que aigua i farina, un bon pa esta ple de carinyo i coneixements i amb este curs es pretén traslladar estos coneixements als participants perquè vegen. facen olor i assaborisquen un bon pa realitzat d'una bona massa mare i de les mans del millor professional
ContingutsTeoria sobre les masses.
Ingredients de les diferents masses
Elaboració de masses dolces i salades .
Porcionat
Farcit
Cocció
Exercicis pràctics
Informació adicionalDates: 21 i 22 d¿octobre de 2024. Dilluns i dimarts.
Duració: 8 h.
Horari: De 16.00 a 20.00 h. Dilluns i dimarts.