FN04224: POSTRES I REBOSTERIA BÀSICA PER A RESTAURANTS
De 18/11/2024 al 19/11/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 17/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16:00 a 20:00 h. Lunes y martes.
Duració8 horas
DocentsCATENA SAPENA, SARAY
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es, Forners/es, Rebosters/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler preferentment ocupats/des.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Servici hostaler.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusPerquè l'elegància residix en la senzillesa, amb este curs es pretén ensenyar als participants que una bona crema, un bon bescuit o una bona pasta fullada són la clau d'aconseguir l'èxit per a finalitzar un bon menjar ja que controlar les tècniques bàsiques és sinònim de professionalitat
Contingutspendiente
Informació adicionalDates: 18 i 19 de novembre de 2024. Dilluns i dimarts
Duració: 8 h.
Horari: De 16.00 a 20.00 h. Dilluns i dimarts.