FN04324: MASSES FERMENTADES PER A NADAL (PANETTONES)
De 25/11/2024 al 26/11/2024
Obert
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 16:00 a 20:00 h.
Duració8 horas
DocentsHOYO SELVI, JOSÉ LUIS
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es, Forners/es, Rebosters/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler preferentment ocupats/des.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Servici hostaler.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusEl Panettone és unes postres típiques de Nadal d'origen italià que es caracteritza per tindre
una textura esponjosa, una molla humida i una aroma lleugerament àcida per a la fermentació. Per a això, s'enriquix d'aromes i sabors mentres van fermentant. Estes tècniques de fermentació són les que volem compartir amb els participants al curs
Contingutspendiente
Informació adicionalDates: 25 i 26 novembre de 2024. Dilluns i dimarts.
Duració: 8 h.
Horari: De 16.00 a 20.00 h. Dilluns i dimarts.