FN05324: GESTIÓ DE F I B PER A ESPAIS GASTRONÒMICS D'HOTEL
De 10/12/2024 al 10/12/2024
Obert
Gestió
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 10:00 a 14:00 y de 16:00 a 20:00h (Almuerzo incluido)
Duració8 horas
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aPropietaris/ies, Directors/es, Gerents, Comandaments Intermedis, Personal base i Professionals del sector turístic i hostaler, preferentment ocupats/as.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements tecnològics bàsics.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusCapacitar als participants en coneixements de Food and Beverage en la indústria hotelera, donant a conéixer les seues ferramentes per a crear conceptes culinaris innovadors i gestionar l'oferta gastronòmica i de begudes, considerant factors com la sostenibilitat i la digitalització i d'esta manera poder optimitzar els processos operatius
Contingutspendiente
Informació adicionalDates: 10 de decembre de 2024. Dimarts
Duració: 8 h.
Horari: De 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20:00h (Esmorzar inclòs)