ON00522: REBOSTERIA ESPECIAL DE NADAL
De 29/11/2022 al 01/12/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 22/06/2022 a 23/11/2022
Cuina/Rebosteria
ONLINE
Online Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16:30 a 19:30 h.
Duració9 horas
DocentsRODRÍGUEZ CORTÉS, MARÍA GEMMA
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler, preferentment ocupats/des.
RequisitsHaver presentat correctament la inscripció dins del termini i en la forma escaient establit. Autoritzar la consulta telemàtica o presentar la documentació requerida. Ser resident o treballar en la CV. Disposar d'Internet, ordinador, tablet
o altres.
ObjectiusConéixer la teoria i conceptes bàsics de les postres més representatives de Nadal.
Oferir receptes tradicionals per a les festes nadalenques de Nit de Nadal, Nadal, Nit de cap d'any, Any Nou i Reis.
ContingutsFormació a través de plataforma en línia amb material descarregable, atenció directa i vídeos.
Teoria i conceptes bàsics.
Ingredients de les diferents masses.
Elaboració de masses.
Tècniques de cocció.
Decoració.
Postres: tronc de nadal, massapà, torrons variats, polvorons, mantegades, tortell de reis¿
Informació adicionalCurs en línia.
Dates: 29 i 30 de novembre, i 1 de desembre de 2022. Dimarts, dimecres i dijous.
Horari: De 16.30 a 19.30 h.
Duració: 9 hores