CP00324: OPERACIONS BÀSIQUES DE PASTISSERIA (HOTR0109)
De 12/12/2024 al 07/04/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 17/07/2024 a 25/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT GANDIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horarilunes y viernes 9 a 14, martes, miércoles y jueves 9 a 15h.
Duració410 horas
DocentsESCRIVA ESCRIVA, VICTOR
Direcció d'imparticióCAMÍ DE L'ALQUERIA, S/N, 46730, Gandia
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusDesenvolupar els processos de preelaboració, preparació i conservació de tota classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicar amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguir la qualitat i objectius econòmics establerts i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
ContingutsD'acord amb el RD 685/2011 de 13 de maig.
MF1333_1: Proveïment intern i conservació en pastisseria (120h)
MF1334_1: Preelaboració, elaboració i presentació en pastisseria (210h)
MP0067: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'Operacions bàsiques de pastisseria (80h)
Informació adicionalSe l'avisarà mitjançant correu electrònic del dia que haurà d'acudir al CdT per a realitzar la prova de selecció.