CP00423: OPERACIONS BÀSIQUES DE PASTISSERIA (HOTR0109)
De 18/04/2023 al 18/07/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 23/12/2022 a 19/03/2023
Cuina/Rebosteria
CDT GANDIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe lunes a viernes 9 a 15h.
Duració410 horas
DocentsESCRIVA ESCRIVA, VICTOR
Direcció d'imparticióCAMÍ DE L'ALQUERIA, S/N, 46730, Gandia
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusPreelaborar, elaborar i presentar elaboracions senzilles de pastisseria i assistir seguint instruccions en la preparació d¿altres més complexes i realizar operacions bàsiques de proveïment intern i aplicar tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d¿aliments.
ContingutsD'acord amb el RD 685/2011 de 13 de maig.
MF1333_1: Proveïment intern i conservació en pastisseria (120h)
MF1334_1: Preelaboració, elaboració i presentació en pastisseria (210h)
MP0067: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'Operacions bàsiques de pastisseria (80h)
Informació adicionalCaldrà presentar-se a la prova de selecció