CP00523: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)
De 30/10/2023 al 11/04/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 23/06/2023 a 17/10/2023
Cuina/Rebosteria
CDT GANDIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horarilunes y viernes 9 a 14, martes, miércoles y jueves 9 a 15h.
Duració350 horas
DocentsTAMAYO COLOMINA, RAQUEL TAMAYO COLOMINA, RAQUEL
Direcció d'imparticióCAMÍ DE L'ALQUERIA, S/N, 46730, Gandia
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(d'Acord amb els RD 1376/2008 y 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina):
MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 hores)
MF0256_1 Elaboració culinaria bàsica (150 hores)
MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina (80 hores)
Informació adicionalCaldrà presentar-se a la prova de selecció