FN00325: FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE ALMENTARIA, MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'AL.LÈRGENS
De 13/05/2025 al 13/05/2025
Obert
Termini d'inscripció de 01/04/2025 a 12/05/2025
Formació Complementària
CDT GANDIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horaride 9 a 14h
Duració5 horas
Direcció d'imparticióCAMÍ DE L'ALQUERIA, S/N, 46730, Gandia
RequisitsRealitzar la inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulación d'aliments i gestió d'al.lèrgens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa la formación adequada al seu lloc de treball en la citada materia, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts-Importància de la higiene alimentària. Conceptes bàsics.
-Higiene del manipulador d'aliments.
-Instalacions, equip: L+D.
-Recepció de matèries primeres i emmagatzematge.
-Preparació, cuinat i servei de menjars.
-Gestió d'al.lèrgens a l'hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.