FN00524: CUINER - ARROSSER
De 29/04/2024 al 27/05/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 23/12/2023 a 28/04/2024
Cuina/Rebosteria
CDT GANDIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariLunes a viernes de 9 a 14h
Duració100 horas
DocentsTAMAYO COLOMINA, RAQUEL
Direcció d'imparticióCAMÍ DE L'ALQUERIA, S/N, 46730, Gandia
Dirigit aPreferentment professionals del sector turístic en actiu residents la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar la inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusOferir els coneixements necessaris per a dur a terme les tasques propies del lloc d'arrosser a la cuina.
Continguts1. Introducció a l'arròs.
2. Tècniques culinàries aplicades a l'elaboració d'arrossos.
3. Preelaboracions carn, peix i vegetals. Fondos.
4. Receptari dels principals arrossos valencians i arrossos d'altes parts del món.