FN00724: CUINA PER A INTOLERANTS A LA LACTOSA
De 09/04/2024 al 11/04/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 23/12/2023 a 08/04/2024
Cuina/Rebosteria
CDT GANDIA
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariMartes a jueves de 9 a 14:30h
Duració16 horas
DocentsPEÑAFORT RAGA, LUIS
Direcció d'imparticióCAMÍ DE L'ALQUERIA, S/N, 46730, Gandia
RequisitsRealitzar la inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusDonar a conéixer la necesitat d'adaptar-se a les tendencies i models d'alimentació dels clients i oferir alguns productes i receptes per a poder tindre una oferta culinària variada per als nostres clients intolerants a la lactosa.
ContingutsIntroducció
Albergínies farcides amb beixamel d'avena
Formatge fresc de llet de soja
Gratinat de verduras amb crema d'ametles
Llobarro al curry amb llet de coco
Croquetes de pollastre i bolets
"Gazpachuelo" de gambes
Ensaladilla de verduras i tonyina
Cevitxe de corvina amb leche de tigre d'orxata
Pastís de formatge i fruits del bosc sense lactosa
Mousse de xocolata
Carrot cake amb frosting sense lactosa
Pastís de llima