FN01024: FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE ALMENTARIA, MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'AL.LÈRGENS-OLIVA
De 05/03/2024 al 05/03/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 23/12/2023 a 04/03/2024
Formació Complementària
OLIVA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9 a 14h
Duració5 horas
DocentsPUIG COSTA, ELODIA
UbicacióOLIVA
Direcció d'imparticióSala d'exposicions Casa Museu de Maians, c/ Major, 12 Oliva 46780
RequisitsRealitzar la inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulación d'aliments i gestió d'al.lèrgens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa la formación adequada al seu lloc de treball en la citada materia, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts-Importància de la higiene alimentària. Conceptes bàsics.
-Higiene del manipulador d'aliments.
-Instalacions, equip: L+D.
-Recepció de matèries primeres i emmagatzematge.
-Preparació, cuinat i servei de menjars.
-Gestió d'al.lèrgens a l'hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.