FN02723: MENUS DE MIGDIA: L'ESSÈNCIA DE BARS I RESTAURANTS
De 25/10/2023 al 10/11/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 03/07/2023 a 24/10/2023
Cuina/Rebosteria
CDT GANDIA
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariMiércoles, jueves y viernes de 9 a 14h
Duració40 horas
DocentsPEÑAFORT RAGA, LUIS
Direcció d'imparticióCAMÍ DE L'ALQUERIA, S/N, 46730, Gandia
RequisitsTindre coneixements formatius i/o professionales en matèria de cuina, i superar les proves de selecció habilitades a l'efecte.
ObjectiusConfeccionar i elaborar menús de migdia, tenint com a criteris bàsics l'escandall dels plats, el reaprofitament del gènere i la optimització de temps i recursos.
ContingutsIntroducció i criteris bàsics
Escandall dels plats
Aprofitament del gènere
Optimització de temps i recursos
Estudi de l'estil i escència del local i públic objectiu
Creació de menús rentables, fàcils, ràpids i suggerents
Elaboració pràctica de receptes
Informació adicional.