CP00325: OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR (HOTR0208)
De 08/09/2025 al 24/11/2025
Obert
Termini d'inscripció de 04/07/2025 a 31/08/2025
Servei/Sala
CDT CASTELLON
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariLunes y viernes, de 9 a 14 h. Martes, miércoles y jueves, de 9 a 15 h.
Duració290 horas
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aPersones en situació legal de desocupació residents a la Comunitat Valenciana.
RequisitsIMPRESCINDIBLE inscriure's al curs en el PUNT LABORA i realitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor. Superar les proves de selecció.
ObjectiusAssistir en el servici i preparar i presentar begudes senzilles i menjars rápides, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d¿aliments i begudes.
ContingutsEls mòduls formatius es desenrotllaran conforme al Reial Decret 1376/2008, d'1 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0208: Operacions bàsiques de restaurant i bar.
MF0257_1: Servici bàsic de restaurant-bar (120 h.)
MF0258_1: Aprovisionament, begudes i menjars ràpides. (90 h.)
MP0015: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h.)
* (MF0257_1) ATENENT AL REGLAMENT RD 295/2004 de 20 de febrer, El Mòdul Formatiu MF0257_1: Servici bàsic de restaurant-bar (120 hores) , conté la Unitat UF0053: Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 hores) . El posseïdor d'este Certificat ha rebut la formació necessària per a realitzar la manipulació d'aliments de forma competent, tal com s'assenyala en el "Suplement Europass" dels Certificats de Professionalitat.
Informació adicionalProva escrita de selecció: 3/09/2025, a les 9:30 h. Entrevista personal: 04/09/2025 a les 9 h. a aquelles personas que hagen superat la prova escrita. Hauràn d'acudir amb l'original del DN/NIE i portar bolígraf blau o negre per a realitzar la prova.