CV00224: OPERACIONS BÀSIQUES DE CÁTERING, RESTAURACIÓ I BAR
De 09/09/2024 al 14/11/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 05/09/2024 a 05/09/2024
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Amb Associacions
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe lunes a viernes, de 9 a 14 h.
Duració235 horas
DocentsPASTOR PART, MAGDALENA
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aPersones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual que vulguen inserir-se laboralment en el sector turístic.
RequisitsInscriure's telemàticament, en el termini establit, a través de la nostra web https://cdt.gva.es/va i estar en la llista de candidats/es presentats per la Fundació Sindrome de Down Castelló
ObjectiusGarantir el dret a una educació inclusiva per a les persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual generant recursos adaptats a les seues capacitats amb la finalitat de formar part d'una societat activa. Acompanyar en el seu desenvolupament i formació per a una millora en la seua autonomia i maduresa cap a l'ocupabilitat.
Dotar als participants de les eines necessàries per a la seua inserció laboral en el sector de la gastronomia, l'hostaleria i el turisme.
ContingutsUNITAT 1. Maquinària i eines emprades en cuina.
UNITAT 2. Planificació i desenvolupament de banquets.
UNITAT 3. Preparació de begudes calentes, refrescos i begudes alcohòliques
UNITAT 4. Preparació inicial dels aliments, elaboració de plats i aperitius.