Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN00925: EMPLATATS I GUARNICIONS

De 01/04/2025 al 01/04/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 14/02/2025 a 25/03/2025
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9 a 14 h.
Duració5 horas
DocentsMAINO, ALESSANDRO
Contactecdt_castellon@turismecv.es964739800Necessites saber més?
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Compartir aquest curs
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor. Tindre coneixements bàsics en Cuina.
ObjectiusConéixer la importància dels emplatats i guarnicions en la presentació de plats gastronòmics. Aprendre tècniques i principis bàsics d'emplatat per a realçar l'estètica i el sabor dels plats. Explorar diferents tipus de guarnicions i la seua aplicació en diferents plats. Desenrotllar habilitats per a la creació d'emplatats creatius i visualment atractius.
ContingutsIntroducció a l'art de l'emplatat: importància, principis bàsics i tendències actuals. Tècniques d'emplatat: disposició d'aliments, ús de colors, textures i altures en el plat. Tipus de guarnicions: guarnicions clàssiques, contemporànies, saludables, etc. Emplatats temàtics: emplatat de postres, plats principals, plats freds i calents.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos