Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN01221: LA CARXOFA: ÚS I APLICACIONS

De 19/04/2021 al 19/04/2021
Tancat
Termini d'inscripció de 02/02/2021 a 11/04/2021
Cuina/Rebosteria
ALCALÀ-ALCOSSEBRE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9 a 14 y de 15:30 a 18:30 h.
Duració8 horas
DocentsRESINO OLIVARES, RAUL
Contactecdt_castellon@turismecv.es964739800Necessites saber més?
UbicacióALCALÀ-ALCOSSEBRE
Direcció d'imparticióEdificio CESAL-Alcossebre
Compartir aquest curs
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor. Tindre coneixements bàsics en Cuina.
ObjectiusCompartir amb els/les assistents els coneixements i les tècniques d'aquest/a destacat/da xef, donant a conéixer els més rellevants plats i receptes de la seua cuina.
ContingutsConéixer fins al dni de la carxofa, partint del seu origen, estacionalitat, temporada i varietats. Diferents aplicacions en cuina, conéixer tècniques aplicades a la carxofa
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA

Pròxims cursos