FN02321: EL GELAT ARTESÀ
De 31/05/2021 al 01/06/2021
Tancat
Termini d'inscripció de 29/03/2021 a 27/05/2021
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9 a 13 h.
Duració8 horas
DocentsROMERO VILLENA, CESAR
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Tindre coneixements bàsics en Cuina.
ObjectiusCompartir amb els/les assistents els coneixements i les tècniques d'aquest/a destacat/da xef, donant a conéixer els més rellevants plats i receptes de la seua cuina.
Continguts1- Conceptes bàsics del gelat artesà
2- Base blanca (gelat de nata)
3- Base mantegades (gelat de vainilla)
4- Base fruita seca (gelat avellana)
5- Base xocolates ( Gelat de xocolate 60%)
6- Sorbets bàsics
8- Sorbet de gerd
9- sorbet de passió i mango
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA