FN03124: MENÚ MEDITERRANI, SALUDABLE I VEGETARIÀ
De 22/04/2024 al 22/04/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 15/04/2024
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9 a 14 h.
Duració5 horas
DocentsBUENO PARDO, ANAY
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Tindre coneixements bàsics en Cuina.
ObjectiusConéixer els diferents tipus de corts, preparacions i coccions per a gaudir de tots els
nutrients i el sabor de les verdures i hortalisses, en format *raw *food, tempures, cremes, arrossos i pastes, amb proteïnes i greixos sans d'origen vegetal.
ContingutsCurs destinat a elaborar els ingredients distintius de l'alimentació mediterrània, i com
combinar-los per a crear plats equilibrats i saludables.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA