FN03425: GESTIÓ DE CUINA I CONTROL DE COSTOS
De 06/10/2025 al 06/10/2025
Obert
Termini d'inscripció de 04/07/2025 a 30/09/2025
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horaride 9 a 14 h.
Duració5 horas
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Tindre coneixements bàsics en Cuina.
ObjectiusDominar les ferramentes clau per al control de costos en cuina, millorant la rendibilitat sense comprometre la qualitat.
Dissenyar escandallos precisos que ajuden a estandarditzar receptes i prendre decisions estratègiques sobre preus i compres.
ContingutsElaboració de escandallos i fitxes tècniques de producció:
Aprendràs a calcular el cost real de cada plat i optimitzar els màrgens de benefici.
Tècniques per a dissenyar un bufet atractiu, rendible i sense desaprofitaments.
Ferramentes i estratègies: Mètodes de control d'inventaris, compres intel·ligents i anàlisis del cost per ració.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA