Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN03722: FORMACIÓ BÁSICA EN HIGIENE ALIMENTARIA, MANIPULACIÓ D' ALIMENTS I GESTIÓ D' AL.LERGÒGENS

De 08/06/2022 al 08/06/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 24/03/2022 a 01/06/2022
Formació Complementària
LA VALL D'UIXÓ
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9 a 14 h.
Duració5 horas
DocentsVENTURA MONTERDE, TERESA
Contactecdt_castellon@turismecv.es964739800Necessites saber més?
UbicacióLA VALL D'UIXÓ
Direcció d'imparticióCentro social Les Llimeres. C/ Matildel Bel, 18
Compartir aquest curs
Dirigit aPersones en situació legal de desocupació o millora d'ocupació de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, DARDE o NÒMINA en vigor.
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la correcta manipulació d'aliments i gestió d'al·lergògens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de de treball en aquesta matèria, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts-Importància de la higiene alimentaria. Conceptes bàsics. -Higiene del manipulador d'aliments. -Instal¿lacions, equip: L+D. -Recepció de matèries primeres i emmagatzemament. -Preparació, cuinat i servici de menjars. -Gestió d'alérgens en hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A. Vindre al curs amb un bolígraf blau o negre.

Pròxims cursos