FN04524: TALL I SERVICI DE PERNIL
De 28/05/2024 al 28/05/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 15/05/2024
Servei/Sala
VINARÒS
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9 a 14 h.
Duració5 horas
DocentsGARCIA JUAREZ, SEBASTIAN
UbicacióVINARÒS
Direcció d'imparticióAula teórica del Centro Vinalab. C/ Galicia, 12
Dirigit aMaîtres, caps/as de sala, cambrers/as, ajudants de cambrers/as i personal en actiu i fix-discontinu del sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o *DARDE en vigor.
ObjectiusPosseir els coneixements necessaris per a poder treballar amb esta matèria primera en restaurants, bars i cafeteries.
ContingutsLa criança i alimentació de porcs, denominació d'origen
- El procés d'elaboració
- Gestió de la qualitat
- Cort i emplatat dels diferents tipus de pernils.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/A, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.