FN05624: ELABORACIÓ DE GELATS ARTESANS
De 23/04/2024 al 23/04/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 15/04/2024
Cuina/Rebosteria
ALCALÁ DE XIVERT-ALCOSSEBRE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9 a 14 h.
Duració5 horas
DocentsPADILLA TORRES, JUAN JOSE
UbicacióALCALÁ DE XIVERT-ALCOSSEBRE
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Tindre coneixements bàsics en Cuina.
ObjectiusCompartir amb els/les assistents els coneixements i les tècniques d'aquest/a destacat/da xef, donant a conéixer els més rellevants plats i receptes.
Continguts1- Conceptes bàsics del gelat artesà
2- Base blanca (gelat de nata)
3- Base mantegades (gelat de vainilla)
4- Base fruita seca (gelat avellana)
5- Base xocolates ( Gelat de xocolate 60%)
6- Sorbets bàsics
8- Sorbet de gerd
9- sorbet de passió i mango
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA