FN05822: BOLETS I FONGS DE TEMPORADA EN LA CUINA
De 15/11/2022 al 15/11/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 20/06/2022 a 06/11/2022
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 9 a 15 h.
Duració6 horas
DocentsBUSTOS MARTINEZ, VANESA
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Tindre coneixements bàsics en Cuina.
ObjectiusAprendre a distingir els bolets de temporada i conéixer les diferents espècies de bolets cultivats, així com les tòfones i els seus usos en la cuina.
ContingutsIntroducció teòrica sobre ingredients, tècniques i altres conceptes a tindre en compte per a l'elaboració de les receptes.
Elaboració pràctica demostrativa per part del formador/a d'una interessant varietat de receptes.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA