FN07124: ARROSSOS D'ALACANT
De 21/10/2024 al 21/10/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 18/07/2024 a 14/10/2024
Cuina/Rebosteria
CDT CASTELLON
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9 a 14 h.
Duració5 horas
DocentsMAINO, ALESSANDRO
Direcció d'imparticióASTRÓNOMO PIERRE MECHAIN, 2, 12100, Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana, preferentment ocupats/ocupades.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
Tindre coneixements bàsics en Cuina.
ObjectiusConéixer les possibilitats que ens brinda l'arròs, conéixer els diferents tipus i les tècniques de cocció.
ContingutsIntroducció teòrica sobre ingredients, tècniques i altres conceptes a tindre en compte per a l'elaboració de les receptes.
Elaboració pràctica demostrativa per part del formador/a d'una interessant varietat de receptes.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA