FN07823: FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE ALIMENTÀRIA, MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'AL·LERGÒGENS
De 14/11/2023 al 14/11/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 26/06/2023 a 07/11/2023
Formació Complementària
VALL D'ALBA
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horaride 9 a 14 h.
Duració5 horas
DocentsVENTURA MONTERDE, TERESA
UbicacióVALL D'ALBA
Direcció d'imparticióCentro CEDES.Av. Vía Augusta s/n
Dirigit aPersones en situació de desocupació o millora d'ocupació de la Comunitat Valenciana.
RequisitsInscriure's telemàticament, en el termini establit, a través de la nostra web www.cdt.gva.es
ObjectiusQue els participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la correcta manipulació d'aliments i gestió d'al·lergògens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de de treball en aquesta matèria, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts-Importància de la higiene alimentaria. Conceptes bàsics.
-Higiene del manipulador d'aliments.
-Instal·lacions, equip: L+D.
-Recepció de matèries primeres i emmagatzemament.
-Preparació, cuinat i servici de menjars.
-Gestió d'alérgens en hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.